Jaap Veenstra portfolio

 • Smartliving

  Smart Living Academy

  Sinds 2016 ben ik samen met twee collega's bezig met het opzetten van Smart Home trainingen voor winkels. Daaruit is de Smart Living Academy gegroeid. Vanuit deze 'Academy' bieden we allerhande trainigen voor retail aan. Trainigen die de intallateurs en verkopers 'slimmer' maken.

  Read More  Visit Site

 • Expert Logo

  Expert-group

  In 2015 voor Expert-group een complete serie trainingen rondom thuisnetwerken verzorgd. In totaal zijn ongeveer 50 winkels (110 personeelsleden) getraind.

  Read More  

 • United1

  United Retail

  In 2014 en 2015 voor United Retail een complete serie trainingen rondom thuisnetwerken verzorgd. Het doel was personeel van onder meer Euronics en Elektroworld te trainen op gebied van computer netwerken, smart en streaming. De trainingen bestonden uit een deel theorie en een groot deel praktijk. Na de training kunnen de cursisten een degelijk netwerk installeren en problemen oplossen rondom wi-fi, routers en NAS.

  Read More  

 • Computer Idee

  Computer Idee

  Belangrijk bij Computer Idee is de vertaalslag te maken van techniek naar begrijpelijke taal. Computer Idee zet met name workshops en achtergrondverhalen bij mij uit.

  Read More  Visit Site

 • Digital Movie

  Digital Movie

  Van 1 april 2013 tot en met januari 2015 heb ik voor Digital Movie gewerkt als titelcoƶrdinator. Inmiddels is het blad in handen van Music Emotion.

  Read More  

 • Alpha 2

  Alpha Audio

  Alpha Audio is in 2004 opgericht door mij. Het project startte als hobby en uitlaatklep van mijn liefde voor hifi en muziek. In 2010 heb ik de website een serieuze boost gegeven door vrijwilligers te zoeken en te gaan werken met een cms en wekelijks reviews en nieuws te plaatsen. Inmiddels is dat dagelijks en trekt de website een serieus aantal bezoekers en is de naam bekend bij alle hifi-importeurs en -fabrikanten.

  Read More  Visit Site

 • Uneto

  Uneto VNI

  Ik werk sinds 2010 voor Uneto VNI en heb inmiddels een aantal workshops en presentaties over computerhardware, streaming audio en (thuis)netwerken en verzorgd. Hierbij komt zowel theorie als praktijk aan bod.

  Read More  

 • OFED kennisbank

  OFE-D

  Ik werk regelmatig voor de OFE-D kennisbank. Daar heb ik een aantal categorieƫn onder mijn beheer. Denk aan: audio, netwerken, smart media, it-gerelateerde zaken als: desktop-computers, notebooks, et cetera.

  Read More  Visit Site

 • Pcm Cover

  Personal Computer Magazine

  Ik heb vijf jaar in vaste dienst gewerkt bij PCM: Personal Computer Magazine. Het is computerblad voor de gevorderde gebruiker die graag zelf sleutelt en niet bang is voor wat technische achtergrondverhalen en workshops.

  Read More  

Jaap Veenstra - Bereik uw doelgroep