Mijn bezigheden

Alpha Audio

Ik heb in 2004 Alpha Audio opgericht. In 2007 heb ik de frequentie van posts opgevoerd en in 2013 ben ik als zelfstandig ondernemer fulltime aan de slag gegaan met het platform. Nu is Alpha Audio één van de grootste spelers in de audiomarkt.

Smart Living Academy

Lange tijd heb ik – alleen of samen met een collega – winkels en ketens getraind op gebied van netwerken en streaming audio. Deze werkzaamheden namen dusdanig in frequentie toe, dat ik samen met Electrostyling In 2016 de Smart Living Academy heb opgericht. Vanuit dit nieuwe bedrijf leveren wij nu on- en offline trainingen voor diverse retail-ketens en installateurs.

United Retail

Een trouwe klant van de Smart Living Academy. We hebben nu meerdere jaren trainingen geleverd op gebied van Smart Home en netwerken.

Expert Groep

Tevens een trouwe klant van de Smart Living Academy. We hebben voor Expert nu meerdere jaren trainingen op gebied van Smart Home en netwerken geleverd.

OFED – Uneto VNI

Al meer dan tien jaar werken we nu samen met de OFED en Uneto VNI. Samen maken we retail Nederland slimmer op gebied van netwerken en Smart Home.

Meerdere installatiebedrijven

Ik heb vanuit de Smart Living Academy meerdere installatiebedrijven van extra netwerkkennis voorzien. Deze trainingen zijn allen op maat gemaakt.

 

Geef een reactie